T. 050 - 549 88 29 | info@artn.nl

!!!!!! Belangrijk nieuws over Afvoer en Riool Techniek Noord !!!!!!

Geplaatst: 14-09-18

!!!!!! Belangrijk nieuws over Afvoer en Riool Techniek Noord !!!!!!

 

Binnenkort zal Afvoer en Riool Techniek Noord samen gaan met WazoRiool.

 

Ons doel is altijd geweest om hoge kwaliteit en een goede service te bieden. De laatste jaren loopt het aantal aanvragen echter zo hoog op dat wij zo langzamerhand boven ons maximale kunnen zitten om nog de door ons gewenste service en kwaliteit te kunnen bieden. Daarom gaan wij de krachten bundelen met WazoRiool. Hoe dit is ontstaan kunt u onderstaand lezen.

 

Sinds de oprichting van ons bedrijf op 1 januari 2011, hebben wij de opdrachten die bij ons binnen zijn gekomen steeds zo snel en vakkundig mogelijk opgelost met een hoge kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we dan ook een behoorlijke naam opgebouwd en veel klanten mogen helpen. De klanten weten ons te vinden voor eenvoudige klussen maar zeker ook bij meer complexere problemen.

De laatste jaren doen wij naast de ‘gebruikelijke’ reinigings- en herstelwerkzaamheden ook gespecialiseerde werkzaamheden. Voorbeelden zijn het tot de originele diameter van de afvoerbuis reinigen met de High Speed Frees en het uitvoeren van (deel- en complete) renovaties door middel van relining. Door deze gespecialiseerde werkzaamheden worden wij ook wel ingehuurd door collega ondernemers.

Ook Robert Wagenaar, eigenaar van WazoRiool, heeft ons in het afgelopen jaar meerdere keren ingehuurd. Door deze samenwerking zijn wij er achter gekomen dat het bundelen van krachten diverse kansen en mogelijkheden biedt en zal leiden tot een nóg sterker bedrijf. Robert heeft mij daarom een aanbod gedaan om bij WazoRiool de functie van bedrijfsleider, calculator en werkvoorbereider te gaan vervullen. Bij Afvoer en Riool Techniek Noord komen we inmiddels tekort aan mankracht (monteurs) en organisatie (kantoormedewerkers) om alle klanten te kunnen blijven bedienen op onze eigen unieke werkwijze. Na veel nadenken en vele gesprekken heb ik daarom besloten op dit aanbod in te gaan.

In plaats van elkaar te beconcurreren hebben we dus besloten om elkaar aan te vullen en elkaar sterker te maken. Daarom zullen Afvoer en Riool Techniek Noord en WazoRiool de krachten bundelen en een samenwerking aangaan. Binnen het bedrijf zal ik mij gaan richten op bijscholing en aansturing van de monteurs, het opleiden van nieuwe monteurs, werkvoorbereiding, uitbreiding van het dienstenpakket en het bewaken van de kwaliteit. De kwaliteit die u van mij kent zal ik voortzetten en overbrengen op de monteurs bij WazoRiool.

Wat gaat dit inhouden voor onze klanten en opdrachtgevers?
Deze samenwerking zal resulteren in een nog betere service en uitbreiding van de dienstverlening. Zo kunnen we nu ook onderhoudscontracten aanbieden zoals het preventief reinigen voor particulieren en reinigingscontracten voor VvE’s en verhuurders. Door meer mankracht kan er ook sneller een monteur aanwezig zijn. Het is dus heel goed denkbaar dat u straks een collega op bezoek krijgt in plaats van dat ik langs kom. Uiteraard blijf ik gewoon bereikbaar voor de opdrachtgevers en kunt u altijd aangeven aan de planning of mijn bezoek gewenst is.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen in ons in de afgelopen jaren en wij hopen de prettige samenwerking met u voort te kunnen zetten.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, belt u dan gerust.
U kunt mij bereiken via telefoonnummer 050 – 549 88 29 (Afvoer en Riool Techniek Noord) of via 0598 – 39 18 85 (WazoRiool).

 

Winfred Haan

Afvoer en Riool Techniek Noord / WazoRiool

W. J. Ockelslaan 4
9615 TP Kolham

24-7 support