T. 050 - 549 88 29 | info@artn.nl

Klanten over ons

Wat klanten van ons vinden. Beoordeel ons
Naam: Johna351
Beschrijving:
1 Program you'r planting of crops to coincide whenever you can log onto your farm to reap them. adkdgbdfbbek
 1
Naam: Johna636
Beschrijving:
Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks ggdeffdebedk
 1
Naam: Sander
Beschrijving:
Artn heeft een nieuwe rioolering geplaatst voor de keuken, Snel en vakkundig gedaan.
 9
Naam: Martin
Beschrijving:
Helemaal top!

Super dat je zo snel, in het weekend, kon komen. Wij zijn super blij met de geleverde service! Als ik ooit weer een probleem heb met het riool weet ik wie ik ga bellen. Snel gekomen en alles snel opgelost. Zeer vakbekwaam.
 10
Naam: Konnie Sidel
Beschrijving:
In 1 woord: TOP

Rare/nare lucht + rioolvliegjes in huis : onder de keuken rioollekkage. Snel en vakkundig verholpen. Goede inschatting van benodigd aantal werkuren. Prijs aangepast naar beneden i.v.m. meevallende kosten
 10
Naam: Dhr. D. Buitenhuis
Beschrijving:
Snelle en goede service. Probleem snel en vakkundig verholpen.

Projectomschrijving:
Keukenafvoer sinds vorige week verstopt zonder duidelijke oorzaak. Trekveer (3 m) geeft ook geen oplossing. Vaatwasser is ook aangesloten op hetzelfde systeem, wat er voor heeft gezorgd dat er water omhoog werd gepompt in de wasbak. Sinds 2 dagen stroomt nu ook de vaatwasser afvoer over.
 10
Naam: Mevr. Grijseels
Beschrijving:
ARTN kwam snel en had in no-time de passende oplossing gevonden. Op een vriendelijke klantgerichte wijze zijn wij direct geholpen, heel fijn!
 8
Naam: Dhr. Broek
Beschrijving:
deskundig, goede service en communicatie, goede prijs. netjes afgeleverd en werkt allemaal goed!
 9
Naam: Dhr. Bousema
Beschrijving:
Door middel van rookmachine heeft hij snel probleem gezien, dat is wel bij de tweede werkuitvoering. Had hij maar op deze manier ook gedaan bij de eerste uitvoering. Dat heeft ons wellicht geld bespaard. In ieder geval is probleem opgelost.
 8
Naam: Dhr. J. Boorsma
Beschrijving:
Problemen geconstateerd bij de hemelwater afvoerbuizen. Dhr. Haan is langs geweest en heeft de gescheurde buizen snel en vakkundig gerepareerd.
Ik ben erg tevreden over de snelle aktie en ook over de kosten.
Aanrader.

 9

Pages

24-7 support