T. 050 - 549 88 29 | info@artn.nl

Projecten

HighSpeed frees in actie.

Veel voorkomend probleem bij gietstalen rioleringen, aangroei van vervuiling en corrosie. Gevolgen zijn verstoppingen en slecht doorstromende rioleringen. Het doorspuiten met hoge druk of het mechanisch reinigen heeft veelal niet de gewenste resultaat.

Lees meer

Highspeed frees, extreem reinigen

Zaterdag 2 september 2017 ben ik weer in actie geweest met de HIGHSPEED FREES. Dit keer heb ik een gietstalen grondleiding onder de woning gereinigd.

Lees meer

Zinken regenpijp

Niet alle klussen zijn ingewikkeld, maar niet minder leuk om te doen. Dit keer het vervangen van een PVC regenpijp voor een zinken regenpijp. Bijkomend voordeel, ook nog eens in het ZICHT. Dus niet onder de grond of in de kruipruimte, maar op een plek waar IEDEREEN het kan zien.

Lees meer

Plaatsen waterontharder

Een waterontharder kent vele voordelen. Niet alleen praktische voordelen maar ook voor de gezondheid. Doordat het water veel zachter is heb je ook veel minder zeep en shampoo nodig. Mensen met een huidaandoening, exceem of huidallergie kunnen hier baat bij hebben.

Lees meer

Verzakte grondleiding

In Veendam een grondleiding vervangen die verzakt was. Op zich geen bijzondere klus. Wel veel graafwerk met de hand ongeveer 16 meter. Maar de grootste uitdaging zat hem in het straatwerk. Nu kan ik heel veel maar ben geen stratenmaker. Hier heb ik Mark voor, hij doet dit perfect.

Lees meer

Vernieuwen vloerdoorvoer toilet.

Vandaag de dag gebruiken we kunststof manchetten om de overgang te maken tussen toiletpot en de afvoerleiding. Vroeger werdt hiervoor lood gebruikt. Er werdt dan een loodmanchet in de kraag van de buis geplaatst en vast gezet met teer en paardehaar of jute.

Lees meer

Vervangen grondleiding

Vrijdag een leuke klus mogen doen aan de Van Heemskerkstraat in Groningen. De klus was niet super ingewikkeld maar waren blij dat we er een minikraan bij hadden. De grond zat vol met puin en wortels. Gelijk de regenpijp vervangen en erfgrensput geplaatst.

Lees meer

Stankoverlast

Bij deze klanten was er geregeld stankoverlast in het toilet. In eerste instantie met de endoscoop gekeken achter de voorzetwand en kunnen zien dat er een loden verbinding zit tussen de vloerbuis en het frame. Voordat er gedemonteerd werd eerst een rookproef uitgevoerd.

Lees meer

Lekkage

Afgelopen week hebben we een melding binnen gekregen van MVGM VvE Management over een mogelijke lekkage bij een woning. Het verzoek was om even te kijken en te repareren. Bij aankomst bleek al snel dat het niet om een lekkage ging maar om een verstopping.

Lees meer

Pages

24-7 support