T. 050 - 549 88 29 | info@artn.nl

Projecten

PUR schuim in de riolering.

PUR schuim in de riolering.

Lees meer

Instekende drainbuis in de riolering.

Bij een woning met een vloer beneden het maaiveld is het van belang dat de afvoer van water goed geregeld is. Zeker als de achterzijde van de woning voorzien is van serredeuren met een verlaagd terras.

Lees meer

Plaatsen IBA

Deze week weer een mooie klus mogen doen in Nieuwolda.

Lees meer

Boomwortel ingroei

Goedkope zuinigheid. Degene die deze riolering heeft aangelegd dacht goedkoper uit te zijn door de buis te trompen ipv sokken te gebruiken. Gevolg: Hij is nu vele malen duurder uit in totaal. Eerst al de kosten voor het oplossen van de verstopping.

Lees meer

HighSpeed frees in actie.

Veel voorkomend probleem bij gietstalen rioleringen, aangroei van vervuiling en corrosie. Gevolgen zijn verstoppingen en slecht doorstromende rioleringen. Het doorspuiten met hoge druk of het mechanisch reinigen heeft veelal niet de gewenste resultaat.

Lees meer

Highspeed frees, extreem reinigen

Zaterdag 2 september 2017 ben ik weer in actie geweest met de HIGHSPEED FREES. Dit keer heb ik een gietstalen grondleiding onder de woning gereinigd.

Lees meer

Zinken regenpijp

Niet alle klussen zijn ingewikkeld, maar niet minder leuk om te doen. Dit keer het vervangen van een PVC regenpijp voor een zinken regenpijp. Bijkomend voordeel, ook nog eens in het ZICHT. Dus niet onder de grond of in de kruipruimte, maar op een plek waar IEDEREEN het kan zien.

Lees meer

Plaatsen waterontharder

Een waterontharder kent vele voordelen. Niet alleen praktische voordelen maar ook voor de gezondheid. Doordat het water veel zachter is heb je ook veel minder zeep en shampoo nodig. Mensen met een huidaandoening, exceem of huidallergie kunnen hier baat bij hebben.

Lees meer

Verzakte grondleiding

In Veendam een grondleiding vervangen die verzakt was. Op zich geen bijzondere klus. Wel veel graafwerk met de hand ongeveer 16 meter. Maar de grootste uitdaging zat hem in het straatwerk. Nu kan ik heel veel maar ben geen stratenmaker. Hier heb ik Mark voor, hij doet dit perfect.

Lees meer

Vernieuwen vloerdoorvoer toilet.

Vandaag de dag gebruiken we kunststof manchetten om de overgang te maken tussen toiletpot en de afvoerleiding. Vroeger werdt hiervoor lood gebruikt. Er werdt dan een loodmanchet in de kraag van de buis geplaatst en vast gezet met teer en paardehaar of jute.

Lees meer

Pages

24-7 support